torstai 17. heinäkuuta 2014

Mysteerejä!

Hellou sibbetoverit.
Olen viihtynyt mökin kunkkuna nyt pari päivää mutta täällä on noussut vastaan pienoinen ongelma.
Ekana iltana jätin ilvessekselle terveiset keittiön pöytäliinaan. Emäntä kiikutti kiltisti liinan ulos ja nähtävästi viestini oli sen verran selvä, että emäntäni muori (sanotaan häntä jatkossa mummiksi) lähetti minut takapuolen pesuun. Rääyin ja huusin niin lujaa kuin kylmää vettä miehuuksilleen saanut karski siperianleijona vain voi. Jälkikäteen tämä selkkaus on ymmärrettävissä sillä, että mummi ehkä oli vain huolissaan, ettei tulevat viestini sekoittuisi. Pyyhki siis taulun puhtaaksi.
Tästä pohdinnasta ilahtuneena (eihän mun tarttenut itse ruveta pesutoimiin) taiteilin mummille eilen kiitoskortin vessalaatikkoni seinään. Ne kun tykkää kurkkia sinne säännöllisesti (etsivätköhän sitä paskakeijua minkä vierailusta emäntä aina puhuu, se mm. varastaa hiekkapiirrokseni). Mummi kuitenkin kiikutti jotain ihan tytön hajusia pyyhkeitä ja emäntä pesi TAAS mun takapuolen, nyt vain niillä pyyhkeillä! Ja kun kävin vilkaisemassa laatikossani viestin tilaa niin se oli hävinnyt!! Epäilen sitä keijua viestivarkaaksi!!
Siispä järjestin tänään pienen kokeen. Kirjoitin vessalaatikon seinään "free candy" kaunolla, jos se keiju onkin kansainvälinen.. Ja suureksi ihmetyksekseni mummi sanoi jotain emännälle ja silloin mua taas vietiin pyllypyykille! Ja kun palasin (urheana 10min sängyn alla mökötyksen jälkeen) niin viesti oli poissa! Varsinaisesti en siis voi syyttää mummia paskakeijun kätyriksi koska en tilannetta itse nähnyt mutta jotain salaperäistä tässä on.. Ja minähän otan siitä selvän! Ideoita kirjeseinän tuhoajan kiinni saamiseksi otetaan vastaan! Harmi kun nuo koirat ovat niin pönttöjä, muuten pestaisin ne avuksi..
Mysteeriterveisin,
Miro "salapoliisi" Macaroni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti