maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kriisi ohi!

Hellouuu taas sibbetoverit!
Mun pitää ylpeänä julistaa, että mulla ei ole enää kriisiä. Heräsin tänään päiväuniltani raapimispuun ylimmältä pediltä emännän kiljaisuun: "Poika?!?!". Asiaa ja emäntäni reaktioita tarkkailtuani sain selvitettyä, että tuleva pikkusiskoni oli käynyt tänään ensimmäisellä rokotuksella eläinlääkärillä ja eläinlääkäri oli löytänyt siskoltani.. Noh, miehisiä ominaisuuksia.. Ja se on nyt 100% varmaa: mullepa ei enää tulekaan pikkusiskoa vaan pikkuVELI!!! Ja itse asiassa, pikku"siskoni" kaksi siskoakin paljastuivat veljiksi. Ihmeiden aika ei ole ohi ja näin me kissat osataan aina vaan yllättää uusiksi! Mähän tilasin silloin syksyllä pikkuveljen!
Pikkuveljeni kasvattaja on kuulemma ihan yhtä ihmeissään kuin minun emäntänikin (joka vahti pentuetta neljä päivää ja piti kaikkia prinsessoina) ja tämä tietää kai paperirumbaa johonkin Kissaliittoon. Mä en niin tuosta paperijutusta tiedä mutta sen tiedän, että voin sittenkin nostaa piraattilipun kiipeilypuuhuni ja jatkossakin napata sarjakuvan mukaan hiekkalaatikko-istunnolle. Sit voin kans riehua ja tapella ja painia ja kaikkee eikä tartte edes varoa. Se on näitä velijuttuja, Just A Bro-Thing.
Rosvo-Roope -veljeä kiipeilypuussansa odotellen,
Miro-Macaroni
(Ps: Emäntäni ehti jo tilata pienen pinkin raapimispuun ja se saapuikin tänään. Onneksi tuo hirvitys lähtee tyttöystävälleni Sonatalle lahjaksi. Pinkki on niin ei-miehinen väri!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti